December 20-án startol az M3

2013. december 20. 04:00:00  nyomtatási kép
Az archív tartalmakra épülõ, közszolgálati csatorna fõ profilja a közmédia archívumában fellelhetõ régi felvételek sugárzása.

Halló fiúk, halló lányok!, Színészek a porondon, Kölyökidõ, Barátom, Bonca, Ki mit tud? Leg…leg…leg. Már az elsõ mûsorhéten valódi sztárparádéval várja nézõit a december 20-án induló M3 retró csatorna.

A televíziónézõk olyan legendákkal találkozhatnak a képernyõn, mint Voith Ági, Bujtor István, Antal Imre, Rózsa György vagy Bodrogi Gyula. Karácsony napján többek között a Családi kör, a Cimbora, A csodakarikás címû mesejáték, valamint Az aranyember címû film várja a nézõket, szilveszterkor pedig több szórakoztató mûsor mellett Hofi Géza Hofélia címû mûsorával búcsúztatjuk az óévet. A retró csatornán a mûsorzárást követõen a hét minden napján Idõmetszetek címmel tovább folytatódik az idõutazás, éjféltõl ugyanis archív fotóválogatást láthatnak a nézõk.

Az archív tartalmakra épülõ, közszolgálati csatorna fõ profilja a közmédia archívumában fellelhetõ régi felvételek sugárzása. A közmédia december 20-án induló új, tematikus csatornája, az M3 már egyre több kábeltelevízió-szolgáltatónál érhetõ el az alapcsomagban. Az új adón a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek emblematikus mûsorait, filmjeit nézhetjük újra, mint például a Játék határok nélkül címû vetélkedõt Gundel Takács Gáborral, de a vasárnap délelõttök sem múlhatnak el Juhász Elõd klasszikus Zenebutikjai nélkül.

Az M3 mûsorát Körmenden az eddigi "bemutató" csatorna helyén láthatják.

A projekt a Magyar Állam és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Projekt megnevezése:
Körmend Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése a hatékonyság javítása érdekében.

Pályázó neve: Körmend Város önkormányzata

Operatív program neve: Államreform Operatív Program

Pályázat száma: ÁROP-1.A.2/A-2008-0236

 


Akadálymentes változat