Modell és makettépítő kiállítás

2010. október 03. 09:29:57  nyomtatási kép
Kattintson a képere ! Pár mondat arról, mit is keresünk mi a körmendi makettosok kiállításán?

2010. október 2.-án megnyílt a városi kiállítóteremben a Körmendi Modell és Makettépítõ Klub álltal szervezett kiállítás.

Mint tudjuk Õk az íjászpályán lévõ szomszédaink, akik ugyan itt szintén szabadidõs tevékenységet folytatnak.

De kezdeném az elejétõl.

Pár héttel ezelõtt megkeresett Varga Gábor, (nekem csak Cserga) hogy szeretnének egy kiállítást rendezni a klubbjuk és több meghívott klubok modell és makett anyagából.

Mint tudjuk egy ilyen volumenû rendezvény megszervezése, lebonyolítása nem egyszerû feladat és mellesleg nem csak anyagi vonzata van.

Régi cimborám föltette azt a kérdést, hogy tudnánk e segíteni nekik ebben és milyen módon. Mivel a jószomszédi viszony is azt kívánja segítsünk egymásnak, némi fejtörés és Janóval való egyeztetés után bólintottam a kérésre. Segítségünk inkább az elnökünkre (Janóra) hárul, mivel az Õ kiválló szakmai tudását csillogtatva, a kiállítás résztvevõinek szánt emléklapokat fogja készíteni. Mi tagok és jó néhány íjász barátunk már tudjuk mire is képes emberünk, mivel az egyesületünk fennállása óta Õ készíti minden rendezvényünk plakátját, oklevelét, emléklapját, borcimkéjét stb. Bizton állíthatom ez a munkája is kiváló lesz.

Hát így lett a Régió egyesületbõl 8 éves mûködés után támogató. No ezzel nem azt kívánom sugallani, hogy nekünk nincs szükségünk támogatásra, sõt....

Inkább azt a tényt állapítom meg és hívnám fel erre mindenki figyelmét, hogy kellõ odafigyeléssel másokra, valamint némi ötlettel, mennyire megkönnyíthetjük, boldogabbá tehetjük egymás életét.

Itt említeném meg egyesületünk másik tagját, becses páromat Ágnest, aki szintén támogatta eme rendezvényt. Õ minimális anyagi segítséget tudott nyújtani,ennek fejében az ILCSI biokozmetika logója is kikerült a támogatók falára. Természetesen a Régió egyesület zászlaja mellé.

Meghívott ként részt vettem a megnyitón,(Ágival) képviselve az egyesületet, és készítettem néhány fotót a kiállításról és az ott szereplõ remek munkákról. Megállapíthatom, hogy ehhez a hobbihoz is legalább annyi (ha nem több) fanatizmus, türelem és jó értelemben vett alázat szükségeltetik mint az íjászathoz.

Tekintsétek meg a galériát, s ne féljetek dicsérni mások munkáit! Ha valakinek ez a pár mondat v. fotók felkeltette az érdeklõdését, az október 29-ig megtekintheti és gyönyörködhet a remekmûvekben a Városi Kiállítóteremben.

H.Attila

A galéria képei elérhetõk >>>itt

A projekt a Magyar Állam és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Projekt megnevezése:
Körmend Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése a hatékonyság javítása érdekében.

Pályázó neve: Körmend Város önkormányzata

Operatív program neve: Államreform Operatív Program

Pályázat száma: ÁROP-1.A.2/A-2008-0236

 


Akadálymentes változat